El Club de Futbol Badalona ha assolit la seva primera victòria a Manises davant de l'Huracan. Un gol de Negredo al minut 79 han donat tres punts que certifiquen matemàticament la permanència a la categoria.

El partit va començar igualat amb un tempteig on els locals no es jugaven res i al Badalona li calia només un punt per segellar la permanència. Amb tot el conjunt escapulat passat aquests primers minuts es va anar estirant amb un actiu Boniquet que va rematar alt al minut 6 i que va tenir la millor ocasió d'aquest primer temps però Paco en una gran intervenció va resoldre l'u contra u de l'extrem escapulat. Els valencians van anar de menys a més i van acabar dominat el final del període, però l'únic perill el portaven amb xuts llunyans la majoria d'ells sense perill i cap va anar entre els tres pals.

A la represa el matx va continuar amb la mateixa tònica d'igualtat i sense jugades d'atac fins al minut setanta on Negredo va rematar un córner al lateral de la xarxa i l'efecte òptic va fer que semblés gol. Un gol que buscava el Badalona per evitar ensurts a les darreries del partit i que es va donar al minut 79 quan en una contra Negredo que es desfà de Julià i es planta sol davant el porter local Paco que aquest cop no pot fer res per evitar el gol escapulat.

 

Foto: Javi Nowell.

cfbadalona.net