Aquesta tarda ha tingut lloc a la botiga Benitosports del Centre Comercial Màgic Badalona la presentació oficial dels nous equipaments Nike que lluirà el nostre primer equip a partir d'aquesta mateixa temporada 2015/16. L'acte, al qual hi han assistit prop de 60 persones, ha estat conduït pel president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez, el propietari i gerent de Benitosports, Benito García, i el responsable de Nike Team Sports, Oriol Solé. Tots ells han coincidit a destacar la importància de l'acord com a catalitzador de la imatge del club i la seva identificació amb la ciutat. A més, també han volgut posar èmfasi en el futur de la nostra entitat i com aquest tipus de col·laboracions van encaminades a fer créixer no només el CF Badalona sinó també el futbol i, per extensió, tot l'esport badaloní, sovint amb un potencial sense explotar, tal i com han recordat.

El nou disseny de la roba de joc del CF Badalona incorpora ja quatre dels nostres patrocinadors: l'empresa de transports TUSGSAL a la part davantera, la casa d'apostes esportives SPORTIUM al dors, el concessionari de Ford Covesa a la màniga dreta i el centre mèdic Dígest Medical Group a la part frontal de les mitges.

Tant el nostre primer entrenador, Manolo González, com els jugadors Fran Grima, Toni Lao, Juan Pablo Amantini i José Miguel Morales han servit de models per a la posada en escena dels equips i, després, també han posat per fer-se fotografies amb tots els aficionats que ho demanaven. Per concloure l'esdeveniment s'ha celebrat, entre tots els assistents, el sorteig d'una samarreta signada per aquests quatre vaixells insígnia del vestidor escapulat. Així mateix, avui també s'ha fet públic que tots els socis, abonats i jugadors del futbol base de la nostra entitat gaudiran d'un 10% de descompte en tots els productes comercialitzats per la botiga Benitosports del Centre Comercial Màgic Badalona. A més, recordem que els socis del CF Badalona tenen un descompte de 5€ sobre el preu final de les noves samarretes Nike, que es vendran a 39,90€ al públic general. Els equipaments estaran disponibles a partir del mes de setembre, però avui ja s'han fet les primeres reserves!

 

Aquí us deixem algunes de les instantànies que ens ha deixat la tarda d'avui:

 

 

 

 


 

 

cfbadalona.net