La tribuna de l’Estadi Municipal de Badalona ha acollit l’acte de presentació de la fase d’ascens a segona B, que se celebrarà entre els quatre primers classificats del grup català de tercera, els dies 18, 19 i 25 de juliol. L’acte ha comptat amb la presència del nostre president, Miguel Ángel Sánchez, i del vicepresident primer, Josep Asensio. També han assistit el Secretari General de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras; el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol; el primer tinent d’alcalde de Badalona, Juan Fernández; la regidora de Protecció de Ciutat, Comunicació i Turisme de Badalona, Rosa del Amo; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física a Barcelona, Pere Vilà i els presidents dels quatre equips participants: L’Hospitalet, Sant Andreu, Terrassa i Europa.

El calendari de partits és el següent:

· Dissabte 18 de juliol, 20 hores. L’Hospitalet – Sant Andreu.
· Diumenge 19 de juliol, 20 hores. Terrassa – Europa.
· Dissabte 25 de juliol, 20 hores. Final.

La plataforma Footters oferirà tots els partits.

Aquestes han estat les frases més destacades dels parlaments del secretari general de l’Esport, el president de la Federació Catalana de Futbol i de l’alcalde de Badalona.

Gerard Figueras: “Badalona té un dels estadis més bonics del país. És un plaer acompanyar-vos en aquest play-off singular, sense públic. En les circumstàncies en què ens trobem no ens la podem jugar.”

Joan Soteras: “El camp de Badalona és un dels millors que tenim actualment a prop de Barcelona i serà l’epicentre del futbol català. L’impacte de la Covid-19 ens ha portat a una situació excepcional i ha provocat que un play-off d’ascens sigui totalment autonòmic. D’aquesta manera, ens assegurem tenir un altre equip català la temporada vinent a Segona B.”

Xavier Garcia Albiol: “Badalona vol ser una ciutat oberta a la gent i capaç d’atraure esdeveniments de categoria, com els que viurem els dos caps de setmana de la fase d’ascens.”

#BadalonaÉsFutur