L’entrenador del CF Badalona, Manolo González, passa balanç als dos primers amistosos d’aquesta pretemporada. “Contra el Manresa vam jugar un partit molt fluix. Vam fer moltes proves i hi va haver molts canvis de posició. En tot cas, l’equip no va competir bé, excepte els primers 20 minuts. Era, però, el primer partit i va servir de toc d’atenció”, explica sobre l’enfrontament de diumenge passat, al Municipal del Congost.

Més satisfet es mostra sobre l’amistós d’aquest matí de dimecres, contra el CE Sabadell. “Hem fet un molt bon partit, tenint en compte que era el segon. En l’àmbit competitiu i en l’àmbit tàctic. El resultat és enganyós. Tot i que, ara mateix, no és el més important. Però hem generat més perill que el rival i hem encaixat en una de les dues ocasions que hem concedit, en una errada puntual”, diu. González considera, en definitiva, que el partit contra el conjunt arlequinat ha estat un “bon test per a seguir creixent”, reconeix que “queda feina per fer” i subratlla que “encara no comptem amb tots els jugadors”.

El que, per damunt de tot, vol Manolo González en els pròxims amistosos és que l’equip “millori tàcticament, amb la pilota i sense ella.” El tècnic conclou, en aquest sentit, que: “ara mateix no em preocupen els resultats, vull que l’equip arribi rodat i sense lesions a la jornada 1”.

#BadalonaÉsFutur
Foto: Eloy Molina.