Aquesta tarda hem guanyat el Vilafranca (3-1) en la semifinal dels Històrics, amb dos gols d’Hugo Esteban i un altre de Chema Moreno, i demà tornarem a disputar la final d’aquest torneig que hem aixecat ja set vegades.
Molt ràpid, quan encara no s’havien jugat dos minuts de partit, Hugo Esteban ha aprofitat una badada de la defensa del nostre rival en la sortida de la pilota i, sol davant el porter, no ha perdonat. Aquest gol matiner ens ha ajudat a encarar el partit amb més tranquil·litat. En tot cas, hem tingut la possessió de la pilota i ens hem seguit apropant amb perill a la seva àrea fins que, poc després del quart d’hora de joc, Chema Moreno ha augmentat la diferència en una acció de velocitat i encert rematador. La nostra banda dreta ha estat molt efectiva i hem pogut aconseguir el tercer en diferents jugades. Finalment, poc abans del descans, Hugo Esteban ha tornat a marcar amb un xut amb l’interior del peu que ha entrat a mitjana altura.
Els molts canvis que hi ha hagut en la segona part han variat el rumb del partit. El Vilafranca ha sortit decidit a retallar diferències i, tot i que Morales ho ha impedit en una gran intervenció quan s’havien jugat set minuts de la represa, ha acabat veient porta en una gran acció de Xavi Civil. En el minut 62, el nostre exjugador ha controlat i ha rematat amb molt d’encert. La darrera mitja hora es preveia més igualada del que, finalment, ha estat. Sigui com sigui, hem arribat al final del partit sense que el 3-1 es mogués.

Hem jugat amb: Álex Sánchez (Morales, 46); Joel Toledo, PelónValentín (Joao, 59), Kilian (Robusté, 46); Toni Jou, Adri Díaz (Marc Carbó, 46); Robert Simón (Iván Malón, 46), Hugo (Boniquet, 46); Chema Moreno (Omar Monterde, 59) i Máyor (Giva, 46).

#BadalonaÉsFutur
Foto: Álex Gallardo – Torneig d’Històrics