L’equip de Manolo González rep aquest diumenge l’Huracán CF després de l’aturada nadalenca. Els escapulats no podran comptar amb Abraham, que encara no està recuperat, Joan Grasa, Facundo Ponzio i Fran Grima, que compleix cicle d’amonestacions. Per intentar superar l’equip de Toni Seligrat, que fa quatre jornades que no perd, el tècnic escapulat recupera Amantini, Bermudo, Lúlu i Manu Balda.

Quatre dies després de donar la benvinguda al 2015, el CF Badalona retorna a la competició amb les piles carregades i amb ganes de començar l’any amb un resultat positiu. El camp municipal de Montigalà, on es durà a terme la campanya solidaria ‘Cap nen sense joguina’, rebrà aquest diumenge el primer rival, a partir de les 12 del migdia. Es tracta de l’Huracán CF, un conjunt que es troba en una bona dinàmica de resultats. De fet, fa quatre partits que no perd, els mateixos que fa que Toni Seligrat és entrenador de l’equip de València. Tres victòries i un empat en la darrera jornada contra l’Hospitalet (1-1) han estat els resultats del míster de Torrent.

L’objectiu dels valencians és no trencar la ratxa i seguir perseguint el grup capdavanter, ja que es troba a només un punt del play-off i a quatre del líder, l’Hércules. Malgrat tot, els de Manolo González, que tenen 25 punts, volen oblidar la desfeta d’Elda i tornar a sumar per seguir tranquils a la classificació, allunyar-se una mica més de la part baixa (ara a cinc punts de la zona de play-out) i intentar apropar-se als equips que lideren la classificació (l’Alcoià, quart, també es troba a cinc punts).

Per fer-ho, el cos tècnic escapulat no podrà comptar amb Abraham, que encara no està recuperat, Joan Grasa, Facundo Ponzio i Fran Grima, que compleix cicle d’amonestacions. La bona notícia és que, per intentar superar l’equip de Toni Seligrat, el tècnic escapulat recupera Amantini, Bermudo, Lúlu i Manu Balda.

La fitxa del partit

Partit: CF Badalona – Huracán CF

Dia: 4 de gener de 2015

Hora: 12.00 hores

Camp: Municipal de Montigalà

Àrbitre: Iosu Galech Apezteguía (comitè navarrès)

 

cfbadalona.net