El CF Badalona té l'oportunitat de segellar ja definitivament la permanència quan encara queden onze jornades per al final de la lliga. Contra el València Mestalla, l'objectiu és tancar la salvació i poder pensar ja en el següent pas.

Només tres punts separen el CF Badalona del primer i més importants dels objectius marcats per aquesta temporada. Només tres punts per assegurar, un curs més, la permanència del primer equip a Segona B. Una fita que, si no hi ha cap daltabaix important, serà assolida tard o d'hora i molt abans del que s'esperava a principis de temporada. Perquè ara, amb 42 punts, els de Manolo González tenen la seva primera oportunitat aquest dissabte, contra el València Mestalla, a la ciutat esportiva del club a Paterna.

Les sensacions que transmet l'equip, l'equilibri trobat amb els retocs del mercat d'hivern i els dotze punts dels últims quinze possibles són els arguments dels escapulats, que, malgrat tot, no es refien del filial valencianista.

Els de Curro Torres han de tornar a guanyar si volen allunyar-se de la zona vermella de la taula, després de tres jornades sense guanyar. I és que el Mestalla, quinzè amb 33 punts -a cinc del descens directe- afronta aquest partit després de perdre contra l'Hospital, tot i avançar-se en el marcador (2-1). Prèviament, va perdre contra el Nàstic (3-1) i va empatar contra el Sant Andreu (1-1). Voler capgirar aquests últims resultats sera un punt important en el plantejament del Mestalla, que, durant el partit de la primera volta, ja va demostrar que té condicions i capacitat per plantar cara (0-0). Si, a Pomar, els futbolistes del filial valencianista ja van demostrar la seva qualitat i tècnica, a l'Antonio Puchades, un camp amb unes dimensions que coneixen, tampoc ho posaran fàcil.

L'estat de forma del CF Badalona, però, condueix a l'optimisme, malgrat que Abraham és baixa per sanció. La del canari serà, a priori, l'única baixa per a aquest partit, a banda de l'absència ja coneguda de Joan Grasa.

 

La fitxa prèvia

Partit: València Mestalla – CF Badalona

Jornada: Jornada 28

Àrbitre: Francisco J. Villena Contreras (comitè castellano-manxec)

Horari: Dissabte 7 de març, a les 17.00 hores

Estadi: Estadi Antonio Puchades, de la ciutat esportiva del València CF

 

cfbadalona.net