El CF Badalona s'acomiadarà diumenge del seu històric camp de futbol, el Camp del Centenari, en un acte obert al públic. La jornada començarà a partir de tres quarts de dotze del migdia.

Que el CF Badalona mira a poc a poc cap al futur ja és una realitat. El primer pas va ser materialitzar, per fi, el trasllat cap a la Travessera de Montigalà. Ara, tothom espera amb moltes ganes que comencin les obres de la nova llar escapulada, el nou camp municipal de la ciutat de Badalona. Malgrat tot, el club no vol mirar cap endavant sense acomiadar-se com cal del passat i, per això, aquest diumenge 18 de gener, el CF Badalona viurà una jornada especial. Així, tots aquells socis, aficionats o seguidors del futbol que vulguin tindran l'oportunitat d'acomiadar-se del vell Camp del Centenari de l’Avinguda de Navarra, l'estadi del Badalona durant gairebé 80 anys i que tantes experiències ha viscut.

Una instal·lació històrica que aquest diumenge, a partir de les 11.45 hores, es començarà a apagar per deixar pas a un futur millor. Abans del seu enderroc definitiu, però, l'entitat escapulada ha volgut organitzar aquest acte d'homenatge públic que servirà, a més, per reconèixer i agrair la fidelitat dels socis més antics de l’entitat, així com de tots els col·laboradors i voluntaris que fan que el dia a dia sigui més fàcil. 

Per tant, el club convida tothom qui vulgui a participar en aquesta jornada històrica, l’últim adéu al Camp del Centenari. Serà un dia trist i nostàlgic, però alhora il·lusionant. Perquè les instal·lacions i els estadis canvien, però el CF Badalona es queda. I ho fa amb ganes de progressar, però mai oblidant els seus orígens.

 

La fitxa de la jornada

Acte: Homenatge i comiat del Camp del Centenari. Obert al públic

Dia: Diumenge, 18 de gener

Hora: A partir de les 11.45 hores

Lloc: Camp del Centenari, Avinguda de Navarra s/n

 

 

Foto. David Planella (cfbadalona.net)