El CF Badalona col·laborarà amb la campanya solidaria i destinarà la recaptació econòmica del partit de l’Huracán i totes les joguines recollides a Montigalà

Ja fa uns quants anys que el CF Badalona participa activament en la campanya ‘Cap nen sense joguina’, organitzada per l’Ajuntament de Badalona. Aquest Nadal no serà pas una excepció i el club escapulat tornarà a celebrar una jornada solidària, aquesta vegada coincidint amb el partit de lliga contra l’Huracán València CF.

El club escapulat destinarà la recaptació econòmica de l’enfrontament contra els valencians i totes les joguines recollides a Montigalà. L’objectiu d’aquesta campanya solidaria és que tots els nens puguin gaudir del seu regal de Nadal en aquestes festes tan especials per a ells.

Així, ateses les característiques d’aquest acte, en el partit de lliga entre el Badalona i l’Huracán quedaran anul·lats tots els passis i els abonaments. La col·laboració, doncs, consisteix a pagar 5 euros per l’entrada del partit o entregar una joguina nova no bèl·lica, socis inclosos.

El CF Badalona entén que és molt important que el món de l’esport participi i col·labori en aquesta mena d’esdeveniments socio-esportius. Per aquest motiu, el proper 4 de gener de l’any 2015, a les 12.00 hores, convoquem tots els jugadors i tècnics del club al camp municipal de Montigalà.  Perquè amb la vostra col·laboració el Nadal seguirà sent especial.

 

La fitxa de la jornada

Dia: 4 de gener de l’any 2015

Lloc: Camp municipal de Montigalà

Horari: 12.00 hores

Partit: CF Badalona – Huracán València CF

Col·laboració (socis inclosos): 5 euros per l’entrada o l’entrega d’una joguina nova no bèl·lica

 

cfbadalona.net