El Badalona aconsegueix un altre punt que l'apropa a l'objectiu de la permanència. Objectiu que gairebé té a tocar ja que treu actualment 9 punts al descens i 8 a la promoció quan només manquen 15 punts en joc. Però té cert regust amargós ja que la victòria s'ha tornat a escapar en temps de descompte i aquests dos punts deixats de sumar gairebé certificaven la permanència escapulada. I és que en altres condicions aquest punt al Narcís Sala s'hauria considerat un extraordinari resultat.


Els homes d'Albert Camara van sortits molt ficats en el partit coneixedors de la importància dels tres punts en lloc, ja que el Constància descansava aquesta jornada i l'Orihuela jugava al Camp del tercer Classificat.

Al primer minut una bona jugada de la davantera és rematada per Joaquin que fa a Morales a realitzar una bona aturada per evitar el gol escapulat en una primera mitja hora de domini escapulat encara que sense gaires ocasions de gol fins que en una jugada llarga dels andreuencs que amb una falta aprop de l'àrea i dos córners consecutius buscaven obrir el marcador una ràpida contra portada per Abraham que amb molta empenta s’emporta la pilota i a la zona d’atac el refús arriba a Joaquim que amb qualitat fa arribar la pilota a Robert que es desfà de Morales i posa per davant al conjunt escapulat.

Arran d’aquest moment en Sant Andreu agafa les regnes de l’encontre, però s’arriba al descans sense cap ensurt per a la porteria defensada per Marcos.


A la represa el partit continua amb la mateixa tònica amb un Sant Andreu que buscava l’empat i un Badalona que sense passar gaires angunies volia sentenciar el matx i ho podrien haver fet Abraham i Manolo Bueno però les providencials intervencions de Morales van evitar que el Badalona eixamplés l’electrònic i ja quan gairebé s'acabava el temps afegit una pilota penjada no encerta la defensa escapulada a refusar-la contundentment, Quim Araujo aprofita el refús per establir l’empat a un definitiu.

cfbadalona.net