L’extrem de 21 anys, que arriba procedent de la Unió Esportiva Olot, és la nova incorporació per a l’atac del conjunt escapulat

El CF Badalona suma un nou futbolista a la plantilla que entrena Manolo González. Es tracta del jove extrem gironí Xavi Ferrón, que s’incorpora a la disciplina escapulada un cop s’ha desvinculat del seu club d’origen, la Unió Esportiva Olot.

Ferrón és un futbolista descarat i ràpid. El jugador, nascut a Figueres el 12 de març de 1993 (21 anys), va fitxar per l’Olot la temporada passada, la 2013/2014, procedent de la Jonquera. Durant el mercat d’hivern, el club de la Garrotxa el va cedir al Figueres, a Tercera Divisió, amb l’objectiu que tingués més minuts durant la segona part del campionat. Malgrat tot, abans ja havia estat protagonista en algun partit amb el conjunt olotí a Segona B. De fet, va ser decisiu en l’Olot – Badalona del curs passat, amb un gol al minut 90 que va consumar la derrota per als escapulats, llavors entrenats per Piti Belmonte (1-0).  

Durant la seva etapa al Figueres, va aprofitar la seva cessió i Ferrón va tornar a l’Olot amb més experiència. Ara, però, el futbolista empordanès arriba al CF Badalona durant el mercat d’hivern per ajudar l’equip de Manolo González, després d’haver jugat set partits amb l’Olot aquesta temporada.

 

Foto: Martí Albesa – UE Olot